A tárolás kulcsfontosságú: salgó polc az építkezéseken

Tárolás az építőiparban

Az építőiparban is, mint mindenhol máshol, nagyon fontos, hogy mindennek meglegyen a maga helye. A rend, a szervezettség kulcsfontosságú abban, hogy időben készen legyünk például egy projekttel. Hogyha mondjuk nincsenek meg a szerszámok, mert nem találjuk meg őket, sokkal tovább fog tartani az építkezés. Az építkezések általában hosszútávú projektek, nem egy-két nap alatt húzunk fel egy házat.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi késést jelent, ha minden hónapban a 8 órás munkaidőből jobb esetben 30 percet a szerszámaink keresgélésével töltünk. Ez egy nagyobb, fél éves projekt esetén, ha átlagosan 20 munkanappal számolunk egy hónapban, 60 óra keresgélést jelent összesen. Ez így már nem is hangzik olyan kevésnek, igaz?

Ezért nagyon fontos, hogy mindig tisztában legyünk azzal, hogy mit hova tettünk le, és mit hol kell keresni, mert a nagyobb projekteknél sok kését jelenthet.

Az építkezéseken amúgy is sok olyan tényező van, ami negatív irányba befolyásolja a végkimenetelt, így amikre mi magunk is hatással vagyunk, azt szeretnénk a lehető legalacsonyabbra csökkenteni.

Salgó polc

Mi a szerszámainkat szeretjük polcokon tárolni az olyan építkezéseken, ahova rendesen ki is cuccolunk, kivisszük a gépeket és zárt területen vannak.

A salgó polcokat azért választottuk, mert ezek a polcok viszonylag gyorsan és könnyen összerakhatók, illetve szétszerelhetők, így tudjuk magunkkal vinni a következő helyszínre is, ha egy helyen már végeztünk.

salgó polc
salgó polc

A salgó polc másik nagy előnye a nagy teherbírás. Nem kottyan meg egy jó salgó polcnak egy nehezebb munkaeszköz sem, illetve az állítható polcméretek miatt könnyen lehet rá különböző méretű eszközöket is pakolni. Ezért részesítjük mi előnyben a salgó polc használatát.

Honnan szerezzük be?

Az építőipar egyik szinte kimondatlan aranyszabálya az, hogy ne cseréld le azt a szállítót, aki egyszer már bevált. Az építőipar nagyon telített, így rengeteg szállító és cég van, akik a jobb anyagért, jobb árakért, jobb kapcsolatokért versenyeznek, Így, ha megtalálod a tökéletes partnert, mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy megtartsd. Nem éri meg váltani, ezesetben pedig nem is kellene.

A rackinglog.hu oldalról szerezzük be a salgó polcokat. Ez egy raktározással foglalkozó cég, akiknél különféle polcokat lehet vásárolni, így minden célra lehet náluk találni egyet. A salgó polc, amit innen rendelünk, megfelel az EU-s szabványoknak, így nyugodt szívvel merjük használni.

Nagyon gyorsan szállítanak, ha kell egy kis utánpótlás, mert több polc kellene, pár napon belül teljesítik is a megbízást, nem kell heteket várni a gyártásra és a szállításra.

Gyorsak, pontosak, megbízhatóak és ami egy nagy szempont volt nálunk: olcsón is értékesítik a termékeiket. Ezért rendelünk innen, mert ennél a cégnél mindenre figyelnek, ami nekünk is fontos.