Az építkezés a bevállalósaknak való, de a felújítás is rejt meglepetéseket

Amikor az ember saját otthon megteremtésén gondolkodik többféle lehetőség közül választhat. Én „családiházas” típus vagyok, hiszen gyerekként is ilyen otthonban nőttem fel, nem tudtam volna elképzelni az életemet egy lakásban. Viszont, ahhoz, hogy belevágjuk egy építkezésbe, sem a férjem, sem én nem voltunk elég bevállalósak. Pedig ennek is megvannak a maga előnyei, az ember olyan anyagokból és elképzelések mentén álmodhatja meg saját otthonát, amilyenekkel csak szeretné. Összességében az építőipar által kínált lehetőségek a mai világban szinte végtelenek. Főleg ha nem vagyunk híján az anyagiaknak, de ez már egy másik történet.

Mi családi házat vásárlása mellett döntöttünk. Ez nem volt azonnal költözhető, hiszen hiányzott belőle a komplett fűtési rendszer. Ettől eltekintve viszont egész korrekt állapotban volt, inkább esztétikailag kellett kipofozni egy kicsit. A fűtési rendszer kiépítését és a kazán telepítését egy vállalkozással csináltattuk meg, amely honlapja a https://vizgazfutesszerelo24.hu. Egy kedves barátunk ajánlotta őket, akinek kazáncserében nyújtottak profi segítséget, korrekt árakon.

A helyszíni kiszállás után egyeztettük elképzeléseinket, számbavettük az anyagi lehetőségeket. Hagyományos központi fűtési rendszert szerettünk volna. Tanácsot kaptunk, hogy milyen teljesítményű kazánt, milyen csöveket és fűtőtesteket válaszunk. Gázüzemű kombi kondenzációs kazánt tettetünk be, ami a melegvizet egy többszázliteres puffertartály segítségével állítja elől. A kivitelezés gyorsan történt, néhány hét alatt elkészültek a tervek, felszerelték a csöveket, helyükre kerültek a radiátorok és beüzemelték az új kazánunkat is.

Szakértő és felkészült gárdával volt dolgunk, akik gyorsan és pontosan dolgoztak, mi nagyon elégedettek voltunk velük. Azóta a kazánt ők szervizelik, javítani még szerencsére nem kellett.

De nem csak fűtéssel, hanem víz-, és gázszereléssel is foglalkoznak. Tevékenységük igen széleskörű. Ez többek között annak is köszönhető, hogy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, így kevés olyan probléma, vagy feladat akad ezen a területen, amellyel na találkoztak volna már. Képzett szakemberekkel és korszerű eszközökkel dolgoznak. Ha bármilyen teendő vagy probléma merül fel víz-, gáz- vagy fűtésszereléssel kapcsoltban, akkor csak kattintsunk a https://vizgazfutesszerelo24.hu oldalra és máris tárcsázhatjuk a számukat a megoldásért.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu víz-, gáz- és fűtésszereléssel kapcsolatosan minden szükséges információt tartalmazó weboldal. Áttekinthető, kellemes felületű. Tetszik benne, hogy teljesen közérthető módon tálalja ezzel a speciális területtel kapcsolatos információkat, a hozzá nem értő emberek számára is.

Duguláselhárításban, WC szerelésben, csőtörésben, csatornatisztításban is tudnak segíteni, de lehet őket keresni akkor is, ha a fűtéssel van gond. ilyenkor viszont pontosan körül kell határolni a problémát, hiszen ha a gázkazán nem működik, akkor gázkészülék szerelőre, ha viszont a radiátorokkal, vagy a fűtéscsövekkel van gond, akkor pedig fűtésszerelőre van szükség. De a telefonban a szakember úgyis felteszi azokat a kérdéseket, amelyre adott válaszokból kiderül, hogy mi is lehet a probléma forrása. Ők pedig ennek megfelelően fognak eljárni a továbbiakkal kapcsolatban.

Szükség esetén egy órán belül kiérkeznek a helyszínre és a nap bármely órájában hívhatók, hiszen 24 órás ügyeleti rendszerben dolgoznak.  Visszahívást is lehet kérni, és a telefonon nyújtott tanácsadás ingyenes. ezek mellet nem számolnak fel díjat a kiszállásért sem, amennyiben történik munkavégzés.

Nagyon örültünk annak, hogy egy ilyen felkészült és profi vállalkozást sikerült találnunk. Velünk is bővült elégedett ügyfeleik köre és bármikor van víz-, gáz-, vagy fűtésszereléssel kapcsolatos tennivaló a ház körül, mi mindig az ő számukat tárcsázzuk.