Fontos a jó fűtésrendszer kiépítése az építőiparban is

Amióta az építőiparban dolgozom, számos furcsa igénnyel találkoztam már. Persze az sem volt meglepő, ha éppen én kaptam valamelyik korábbi ügyfelemtől egy jó tippet. Az egyik új építkezésen a megbízónak volt egy olyan kérése, hogy ajánljunk egy megbízható céget, amely el tudja végezni a padlófűtés rendszer építését. Időt kértem, hogy jobban át tudjam gondolni, de az az igazság, hogy nem volt még csak tippem sem ezzel kapcsolatban.

Szerencsére emlékeztem egy régebbi ügyfelemre, aki szeretett beszélni arról, hogyan is haladnak a terveik a lakás kapcsán. Fontosnak tartotta, hogy már csak elméletben is jól működjön minden, és ne kelljen valami miatt az utolsó pillanatban kapkodni. Azt már az építkezéskor nagyon jól tudta, hogy ha eljön az ideje, mindenképpen padlófűtést szeretne. Erre már csak azután került sor, hogy a mi munkánk véget ért a házon. Az elérhetősége még megvolt, így fel is hívtam, hogy megkérdezzem, tud-e segíteni ebben.

Elmondta, hogy végül az Elektromos Fűtés Kft. munkatársait bízta meg a padlófűtés rendszer kiépítésére, és nem bánta meg, nagyon elégedett velük. Bízva a legjobbakban, tovább ajánlottam jelenlegi ügyfelemnek, azonban minden nemű tájékozódást már rábíztam, mégsem várhatja el, hogy mindent én intézzek, amikor neki van rá szüksége. Mint kiderült, elég is volt neki csupán egy kontakt, és utána már nem is volt több kérdése. Mi tudtuk folytatni az építkezést nyugodtan, mert legalább pár órára lekötötte a figyelmét az, hogy tabletjén utánanézzen a cégnek.

padlófűtés rendszer
padlófűtés rendszer

Amikor úgy tűnt, hogy mindent tud már a padlófűtésről, nem győzött hálálkodni. Nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, hiszen én csak egy elérhetőséget adtam, na mindegy.

Nem tudom, miért, de szerette volna, ha jelen vagyok pár kollégámmal akkor is, amikor sor kerül a felmérésre, illetve a padlófűtés rendszer telepítésére is. Na, ezt már végképp nem értettem, de úgy voltam vele, hogy végülis, nem veszíthetek vele semmit, legalább tanulok én is valami újat.

Persze azért, hogy ne legyek teljesen tájékozatlan, egy kicsit én is beleástam magam az amorf fűtőszálak világába, és nagyon megtetszett ez a fajta korszerű technológia. Elképzelhetőnek tartom, hogy ha padlófűtés rendszerre lesz szükségem, én is felkeresem az Elektromos Fűtés Kft.-t, mert mind a két ügyfelem, aki kapcsolatba került velük, teljes mértékben elégedett, ráadásul én is megtapasztalhattam egyik ügyfelem révén, hogy milyen a szolgáltatásuk.