Házépítés után most jöhet a babakocsi választás

Ez a fránya építkezés már eléggé kimerítő. Pár éve úgy döntöttünk a férjemmel, hogy szeretnénk végre egy saját házat. Ami a miénk. Nem másnak fizetsz azért, hogy ott lakhass, nem másé az, ahol vagy. Hanem a tiéd. Hosszas mérlegelés után belevágtunk a dologba. Már régóta szerettük volna ezt meglépni, éppen ezért évek alatt jó sok pénzt sikerült összespórolnunk, de tény, hogy az nem volt elég egy egész ház felépítésére és mindenre, ami ezzel együtt jár.

Na, mindegy. A lényeg, hogy a ház készen lett. Van egy csodaszép egy emeletes házunk, kerttel és garázzsal pont a belváros és a külváros közepénél, ha lehet így mondani, így nem vagyunk annyira elkerítve semmitől, de mégis, nem kell egész nap az autókat, a szirénázást ész üvöltözéseket hallgatni. Úgy csináltattuk meg a házat, hogy a jövőre is gondoltunk akkor, így lett egy gyerekszoba is. Igaz, csak egy szoba lett kialakítva, nem lett különösebben bebútorozva, vagy ilyesmi. Gondoltuk, az ráér akkor, amikor már ott tartunk.babakocsi olcsón

Hát, most már ott tartunk, úgyhogy a szobának is lassan neki kell állnunk, már nézelődtem az interneten, milyen bútorok kellenek majd, milyen kiságyat szeretnénk, legyen-e esetleg valamilyen szép falmatrica. És nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mindenképpen be kell szerezni babakocsit, olcsón. Mert hát nem mindegy, hogy arra is mennyit költ az ember, főleg, hogy mellette még annyi kiadás van, hogy egy kezemen sem tudom megszámolni. De nem baj, fő a minőség, szeretnék egy nagyon szép babakocsit. A színe vagy kék legyen, tudod, az az igazi sötétkék, ami már majdhogynem fekete, de mégsem az. Vagy bézs, még nem tudom.

Nézelődtem az interneten ebben a témában is, és találtam egy jó üzletet, babakocsik.hu a neve. Itt nagyon nagy a választék, és ráadásul mindkét színből találtam nem egy babakocsit. Igaz, hogy az árakkal nem voltam tisztában, de azt nem gondoltam volna, hogy úgymond, csak ennyibe kerül egy babakocsi. Valamiért én többre számítottam. Elolvastam a babakocsik leírásait, legfőképpen azokat, amelyek nagyon tetszettek. Engem igazából már a leírással és a néhány odatartozó videóval meggyőztek. Gyönyörű babakocsik. Addig-addig nézegettem, hogy már úgy éreztem magam, mint amikor ruhát vásárolok, hogy annyira tetszik mind, hogy legszívesebben megvenném az összest.

Mivel nem a belvárosban lakunk, ezért fontos szempont, hogy ne a világ végégig kelljen érte elmennünk. Az elérhetőségeknél láttam, hogy nem is olyan messze van, legalább is tőlünk, úgyhogy nem kell majd egy órán keresztül áttántorogni kocsival a városon. De akár még előtte oda is lehet telefonálni nekik, és megérdeklődni mindent, amire az ember kíváncsi, így akár az is elkerülhető, hogy valaki csak úgy fogja magát és odamegy, aztán meg hoppon marad, mert valami nem olyan vagy nem úgy alakul, ahogy ő elgondolta. Én is odatelefonálok, ha végül úgy döntünk, hogy biztos, hogy hozzájuk megyünk és tőlük veszünk babakocsit.

A férjemnek is megmutattam az oldalt és a kínálatot, bár ő valahogy egyáltalán nem azokra a babakocsikra bökött rá, amiket én kinéztem, de hát ízlések és pofonok. Még azért van időnk ezen gondolkozni, de szeretnék majd azért ezen is minél hamarabb átesni, mert valahol legbelül azért zavar, amikor valamit halogatok, ráadásul tudatosan. A pénz megvan rá, egyszerűen csak úgy gondolom, hogy ez egy olyan dolog, hogy jól meg kell választani, melyikre böksz rá és választod ki. Akár csak, mint az autóknál. Nem mindegy, melyiket veszed meg, hiszen egyébként minden nap használod, és látod nap, mint nap és benne ülsz. Nem mindegy, milyen. A babakocsi is ilyen lesz. A mindennapjaink részévé válnak majd, és miközben tolod a babakocsit, látod magad előtt, tehát azt bámulod állandóan. Szóval ezt jól meg kell gondolni. De most, miután átnéztem az oldalt, úgy érzem, hogy most már nem is tudok dönteni, melyiket szeretnem, mert azért egy jó pár igencsak tetszik. De hát, majd meglátjuk, hogy alakul a dolog. De szerintem biztos, hogy tőlük fogunk babakocsit választani, mert látszik, hogy minőségi és nagyon szép babakocsikat árulnak. Ott van a nyitvatartási idő, meg lehet nézni élőben is őket, gondolom én. Úgyhogy, kíváncsian várom, mit hoz a jövő.