Mindig sokat dolgoztam, és mindig másokért

Ausztriában dolgozok immár 10. éve az építőiparban. Természetesen, mint mindenki más, én is a pénz miatt mentem ki. Nagyon hiányzik ilyenkor a családom, de igyekszem gyakran hazajárni hozzájuk és mindig vinni nekik haza valamit, természetesen a pénzen kívül. Kint kőművesként dolgozunk, tetőket építünk sokat, cserepeket rakunk le és házakat húzunk fel. Nagyon szeretem a munkám, így szívesen csinálom, csak az a fránya távolság ne lenne ekkora.

Viszont kezdem unni, hogy mindig mindenre várnom kell, ami a családdal kapcsolatos. Próbálom mindig meglepni őket valamivel, a gyerekeket játékokkal, a feleségemet pedig ékszerekkel, mert nagyon imádja őket. Van egy weboldal, az ekszerwebshop.hu, ahol interneten keresztül tudok ékszereket rendelni.

Többször megleptem már a feleségem olyan ékszerrel, amit Ausztriában rendeltem meg, és a magyarországi házunkhoz kértem, így meglepve a feleségemet. A kedvence, swarovski fülbevaló ezüst színben és ezüst anyagból. Éppen ezért az első ilyen rendelt ajándékom a feleségem számára, ez volt.

Óriási volt az öröm, egyből tudta, hogy én küldtem neki és el is sírta magát a telefonban, nagyon aranyos volt. Utána még három különböző alkalommal volt olyan, hogy tőlük rendeltem a páromnak és mindig tökéletes kiszolgálásban részesültem, ami nagyon ritka a mai világban.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az ekszerwebshop.hu nevű weboldalra és a jövőben is hozzájuk fogok ilyenkor fordulni!