Villanybojlerrel biztonságosabb a melegítés

Mióta megépült a házunk, gázzal fűtünk. Idén kezdtünk el gondolkozni azon, hogy korszerűsítjük a rendszert, hiszen mindenki tisztában van a gázzal való fűtés veszélyeivel, a kazán karbantartásával járó sok macerával és a tüzelőanyag költségeivel. A hamarosan bekövetkező lakásfelújítást tehát a terv szerint összekötjük egy új villanybojler beüzemelésével.

A fürdőszoba felújításával kezdtük a projektet. Leszedettük a régi csempéket, újrameszeltettük a falakat, hogy az egész helyiség dizájnja megújulhasson.

Több villanybojler árusító céggel kommunikáltunk már, de végül a villanybojlerbolt.hu nevű webáruház mellett tettük le a voksunkat. Utánanéztünk, melyik lenne a számunkra legideálisabb készülék. Azt olvastuk a honlapon, hogy a készülék megrendeléséhez opcionálisan tartozik villanybojler felszerelés is.

Kiválasztottunk egy nekünk tetsző darabot, ami Gorenje TGR névre hallgatott. Jó pont, hogy 2 év garancia tartozik a termékhez. A felszerelt külső hőmérő lehetővé teszi a víz hőmérsékletének még pontosabb beállítását. Fagyás és rozsda ellen védő anyagokból készült, ebből kifolyólag is egyszerűbb a karbantartása.

Pár napon belül meghozták az új bojlert és fel is szerelték. Közben a fürdőszoba fala is majdnem elkészült, úgyhogy most már tudtuk fürdésre használni az új villanybojlernek köszönhetően. A kéményt befalaztattuk, hiszen ezentúl nem lesz rá szükség. Boldogok vagyunk, hogy ezentúl biztonságosabb módszerrel fűtünk és nem fog elmenni annyi pénz és energia a karbantartásra.