Az új fitnesz órám története

Körülbelül egy hónapja vágtunk bele építkezésbe a férjemmel. Eddig bent laktunk a város kellős közepén, pontosabban a körúton, amit pár évvel ezelőtt még borzasztóan imádtunk, hiszen közel volt minden, ha éjszaka elmentünk bulizni pillanatok alatt hazaértünk, mindent elértünk pár perc alatt, és hát igazából a nyüzsit is szerettük, ami ott van. De hát, azóta eltelt pár év – annyira nem sok – és már nem buliztunk annyit, kezdett zavarni a nagy forgalom, meg úgy igazából majdnem minden, amit korábban egyenesen rajongásig imádtunk. Hát ez van, megállapítottuk, hogy bizony öregszünk, gyorsabban is mint kellene, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy elköltözünk. El is kezdtük nézegetni a telkeket, és szerencsére hamar találtunk is egyet. Az építkezés kicsit megcsúszott, de haladunk szépen, és reméljük, legkésőbb ősz közepe-vége felé már be is költözhetünk. Az építkezésből mi is kivesszük a részünket, aktívan, így történt, hogy a jó kis fitnesz órám betört. Mivel használom, és nekem segítség a mindennapokban, így nem volt kérdés, hogy csapot-papot otthagyva keresek egy újat.

A bestmarkt.hu oldalát nyitottam meg a telefonomon, ha valamit S.O.S vennem kell, mindig ide fordulok segítségért. Szeretem, mert a kiszállítás gyors, de akár el is mehet személyesen is a megrendelt termékért, ha az üzletükbe rendelem be, ami a IX. kerületben egy elég jó helyen található. Még sosem csalódtam bennük, és biztos vagyok benne, hogy nem is fogok: akárhányszor rendeltem tőlük – teljesen mindegy, hogy mit – mindig nagyon rendben volt minden, és persze a megrendelt termékek is. De amit még nagyon szeretek, hogy az üzletben működik egy szerviz is. Ide el lehet hozni a náluk vásárolt – akár online, akár személyesen – terméket és ők garanciálisan megjavítják, ha van rá lehetőség. Ehhez persze, kell a számla, garanciajegy és az eredeti csomagolás is, de én mindig megtartom ezeket hosszú hónapokig.

Szóval, egyből ki is kerestem ami nekem kellett, és azonnal a fitnesz óra árak keltették fel a figyelmem. Már csak azért is, mert nagyon szerteágazóak, nyilván. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok órát adott ki az oldal, úgyhogy még szerencse, hogy nagyon pontos, és több feltételből álló szűrőt lehet használni a találatok listázására.

fitnesz óra árak

A fitnesz óra árak annyira nem voltak érdekesek, mert tudom, hogy ami nekem kell az nem két fillér, viszont a márka, a telefonnal való kompatibilitást és a megbízhatóság már annál többet számítanak. Ja, és persze a szín. Hát igen. Ha valaki megkérdezi, milyen autót szeretnék, az első amit rávágok, hogy fehéret. Nincs ez másképp a fitnesz órával sem. Szerencsére szín szerint is lehet keresni. Miután minden feltételt kiválasztottam, még egy szűrő beállítása hátra volt. Ugyanis be lehet állítani ezen belül is egy sorrendet. Lehetőség van ár szerint csökkenő, vagy növekvő sorrendbe helyezni a találatokat, de népszerűség szerint is lehet listázni. Én ezt szoktam választani, mert azt tapasztalom, hogy mindig a jó ár-érték arányú dolgokat teszi előre. Bár ahogy mondtam is, én a BestMarktban megbízom teljesen. Szóval gyorsan meg volt minden, a szuper szűrőknek hála nagyon gyorsan végezni szoktam – ezért is a kedvenc webshopom, na meg persze az árak miatt is. Nem csak most, a fitnesz óra árakkal voltam megelégedve, hanem úgy általánosságban minden termék árával, amit tőlük rendeltem.

Mivel nem tudok meglenni a fitnesz órám nélkül, és a választás is jó gyorsan ment, így úgy döntöttem, hogy inkább elmegyek érte személyesen. Másnap dél környékén már át is tudtam venni. De egyébként akár munka után is el tudtam volna menni érte, mert hétköznap este 8 óráig vannak nyitva, de én már alig vártam, hogy használjam.

Egy baj volt csak azzal, hogy bementem az üzletbe: az, hogy nem csak egy fitnesz órával távoztam, hanem valahogy “véletlenül” sikerült hazahoznom egy kávéfőzőt is. Illeni fog az új konyhába.